Fatade de sticlaHome
Despre noi
Produse și servicii
Galerie foto
Referințe
Contact
Noutăți
English     Harta site     Catalog

Despre noi

Istoric

Compania Alusystem este o companie constructoare de fațade pentru clădiri, care a fost înființată în 2003. Compania este în proprietate 100% privată română. Alusystem a avut o evoluție dinamică între 2003 și 2010, cu activitatea sa principala: lucrari la cheie de pereti fatada - turn, pereti cortina la constructii civile si industriale executate la nivel de înaltă calitate. Astfel, Compania a obținut un bun renume printre cei mai importanți cinci jucatori de pe piața românească iar după cifra de afaceri anualăAlusystem este printre primele trei. Compania Alusystem, având o echipă de management tânără și personal de specialitate de înalt profesionalism, și-a diversificat foarte repede activitățile sale legate de domeniul constructiilor, fiind bine integrată nevoilor pieței.

Principalele activități, Departamente:

1) Inginerie tehnica, desene tehnice si proiectare

Departamentul de inginerie si design oferă soluții și susține toate proiectele de la concept până șa desenele de execuție. Câteva activități din cadrul departamentului sunt:

2) Vânzări și marketing

3) Management administrativ și de proiect

Datorită unui sistem integrat și bine stabilit de management de proiect și pe baza facilităților noastre de educație permanentă, Alusystem este capabil să managerieze proiecte ca antreprenor general, fiind în măsură să controleze mai mult de 10 de proiecte mari simultan.

4) Atelier de Producție

Alusystem produce fațade în propriul atelier situat în Timișoara. Aici se găsesc instalațiile de preasamblare, cu activități cum ar fi sudură, taiere, de etanșare, prelucrări mecanice, etc. Aici sunt majoritatea mașinilor de înaltă tehnologie și de activelor firmei. Alusystem produce peste 50.000 de mp de fațade în cursul unui an, lucrând într-un un singur schimb. Toate procesele de producție sunt posibile grație personalului de înaltă calitate, calificat în diferite ateliere din Germania cât și în atelierul propriu.
Masina Elumatec SBZ 140
De asemenea, un rol cheie este atribuit mașinilor de ultima generație ELUMATEC cu CNC și liniei de producție unică în România, unei bune organizări și urmăriri a producției definite de coduri de bare și unui management al calității operațional permanent activ.

5) Transport și instalare on-site

Cu o infrastructură foarte flexibilă, abilități de management multi-proiect, comunicații, transport, mecanizare, și informare, Alusystem operează în mai mult de 15 site-uri simultan deschise în întreaga țară în fiecare an, cu mai mult de 250 de angajați direct productivi. Aici sunt desfășurate activități cum ar fi montajul final, depozitare, de transport și instalare, de curățare și întreținere. De asemenea, continua achiziționare de utilaje de șantier cum ar fi macarale, schele, ascensoare, instrumente de vid, autovehicule, etc. fac din Aluszstem una dintre companiile cele mai de încredere de pe piață.

Certificare ISO 9001:2000, 14001, 18001, 27001

Pereti cortina

Societatea comerciala Alusystem s.r.l. detine inca din 2004 certificatele de calitate 9001:2000, urmate apoi si de certificatele de calitate 14001, 18001 OHSAS, respectiv 27001.

Orientarea catre calitate este asigurata atat printr-un personal de inalta specializare impartit pe departamente, cat si prin garantiile oferite de furnizorii colaboratori. Rezultatul final la cele mai inalte standarde este atestat inclusiv de logistica completa pentru fiecare proiect in parte.
Pereti cortina