Pereti din sticlaHome
Despre noi
Produse si servicii
Galerie foto
Referinte
Contact
Noutati
English     Harta site     Catalog

Noutati

 

Octombrie 2015 Bucharest One
Montajul peretilor cortina sistem unitised au ajuns la ultimul etaj, urmand sa continuam pana la sfarsitul anului cu inchiderea etajului tehnic (atic). Se continua cu montarea structurii PC clasic a balcoanelor interioare si cu montajul usilor interioare rezistente la foc. De asemenea, a inceput montajul structurii pentru placari cu aluminiu compozit Reynodual pe zona etajelor inferioare (mezanin si etaj 1). S-a finalizat fatada NE-NW a corpului B (Mega Image) incluzand: riflaj + glaf, casete de aluminiu composit Reynodual, flashing la partea inferioara, bordarea usilor cu profile de aluminiu.


Octombrie 2015 UBC 05 IASI
La jumatatea lunii octombrie au fost demarate lucrarile pentru anveloparea cladirii UBC - 06 - fostul cinema Palas. Aceasta este in proces de transformare intr-o cladire de birouri. Ca si sora ei mai mare, UBC - 05 pentru UBC - 06 a fost ales acelasi sistem de fatada.Diferentele, majore, sunt reprezentate de tipul prinderii fatadei de structura, pentru aceasta fiind ales un sistem de pindere pe grinzi, prin sudare. De asemenea, pentru a respecta cerintele arhitecturale pentru aceasta cladire s-a optat pentru inaltimi ale Unituri-lor de peste 7 m. Lucrarile sunt preconizate sa se incheie la finalul lunii Decembrie.


Octombrie 2015 Gara Herastrau
Demareaza lucrarile de la obiectivul Gara Herastrau, un proiect detinut de catre unul din cei mai importanti investitori din Romania, Globalworth. Acest nou proiect executat sub coordonarea prestigioasei firme de proiectare Westfourth Architecture este compus din peste 5500 mp de perete cortina clasic, peste 1000 mp de fatada ventilata placata cu tabla de aluminiu Reynodual, 300 mp de fatada ventilata placati cu tabla de aluminiu precum si 700 mp de placari la intradosul planseelor cu tabla de aluminiu Reynodual impreuna cu peste 600 mp de placari cu sticla Lacobel la interior precum si alte solutii aritecturale de compartimentari cu sticla, balustrazi etc; link. Finalizarea acestui proiect este previzionata a fi la sfarsitul lunii martie 2016.


Octombrie 2015 The Office
Lucrarile de fatada aferente proiectului The Office Cluj-Napoca etapa 2 se incheie cu succes, cu bune recomandari din partea beneficiarului si din partea firmei de consultanta, Gleeds.


Octombrie 2014 E.On Targu Mures
Lucrarile la noul sediu al E.On Targu Mures au demarat conform grafic, urmand ca lucrarile de fatada sa fie finalizate la sfarsitul lunii aprilie 2015.


August 2015 UBC 05 IASI
S-au demarat lucrarile pentru proiectul UBC 05 Iasi, dupa o perioada de aproximativ o luna ce a constat in pregatirea atelierului si a elementelor ce urmau a fi montate de la Iasi.Data de 26 August 2015 a marcat startul anveloparii cladirii, acesta fiind momentul instalarii primului Unit. Lucrarea se preconizeaza ca va fi gata la finalul lunii Noiembrie 2015, in ceea ce privste montajul unituri-lor, urmand ca pe parcursul lunii Decembrie sa fie finalizate lucrarile de interior. Cerintele arhitecturale pentru parterul cladirii au reprezentat o provocare, cerinta impunand dimensiuni foarte mari ale unituri-lor - 16-19 mp - Inaltimi de 7.2 m. Aceasta cerinta a condus la utilizarea a mai mult de 20t otel doar pentru rigidizarea elementelor, greutatea celor mai mari Unit-uri atingand 1000 kg.


August 2015 Bucharest One
Pe corpul B a inceput montajul riflajului, dar si a structurii pentru placarea cu placi de aluminiu compozit Reynodual, atat pe corpul A, cat si pe corpul B. Se continua cu montarea de precadre si a tocurilor de usi si ferestre exterioare, urmand finalizarea peretilor cortina sistem clasic, inclusiv inchiderile pentru corpul B. Incepe montarea peretilor cortina sistem clasic pe etajele inferioare (mezanin si etaj 1) pe corpul A.


Iunie-Iulie 2015 Bucharest One
Continua montajul de pereti cortina sistem unitised pe corpul A si incep lucrarile de montaj pentru pereti cortina sistem clasic pentru corpul B (magazin Mega Image).


Aprilie-Mai 2015 Bucharest One
A inceput montajul de pereti cortina sistem unitised pe corpul A (corpul mare). Odata cu aceste lucrari, se fac si inchiderile perimetrale la foc.


Aprilie 2015 The Office
Incep lucrarile de la obiectivul The Office Cluj-Napoca etapa 2, o continuare a proiectului realizat in perioada 2013-2014 ca urmare a bunei colaborari cu beneficiarul - dl. Ovidiu Sandor si fondul de investitii Nepi. Acest nou proiect contine peste 6000 mp perete cortina clasic, 500 mp de balustrada de sticla de mare inaltime cu rol de mascare a etajului tehnic, 1200 mp de inchideri cu panou sandwich, 1400 mp de placari cu Corian (o adevarata semnatura a unei cladiri deja emblema in aceasta zona a tarii), 250 mp de placari cu material tip alucobond, 130 ml de balustrada de sticla la penthouse (un loc cu adevarat special de unde se poate admira intreg orasul Cluj-Napoca).


Aprilie 2015 E.On Targu Mures
Se finalizeaza lucrarile contractuale de la E.On Targu Mures, urmand ca in perioada urmatoare sa se efectueze reglaje si lucrari suplimentare in vederea mutarii beneficiarului in cladire, lucrari ce se vor finaliza in luna septembrie 2015.


Aprilie 2015 E.On Targu Mures
Se finalizeaza lucrarile contractuale de la E.On Targu Mures, urmand ca in perioada urmatoare sa se efectueze reglaje si lucrari suplimentare in vederea mutarii beneficiarului in cladire, lucrari ce se vor finaliza in luna septembrie 2015.


Martie 2015 SPP Corp C
S-au demarat lucrarile la obiectivul SPP Corp C (sala de sport) ce insumeaza 700 mp de perete cortina clasic, 200 mp de usi interioare din aluminiu, si peste 100 mp de vitrine si compartimentari interioare.


Martie 2015 Bucharest One
S-au efectuat lucrari de trasare si de organizare in santier pentru cladirea Bucharest One, menita sa devina a doua ca si inaltime din oras.