Alusystem, liderul pieţei de faţade şi soluţii de anvelopare a clădirilor, se implică în dezvoltarea proiectului rezidenţial Art City, demarat de Bog’Art în nordul capitalei. Art City este primul proiect din România care va integra noul sistem de tâmplărie rezidenţială din aluminiu, lansat de Alusystem anul acesta pe piaţă. Pentru executarea faţadelor ansamblului, compania va realiza tâmplărie în valoare de aproximativ 600.000 de euro.

Art City face parte din masterplanul de regenerare urbană Petrom City, fiind amplasat într-o zonă în plină expansiune a oraşului. Acesta va cuprinde 141 de apartamente, 500 de metri pătrați de spații comerciale și 180 de locuri de parcare, un proiect în valoare de circa 20 milioane de euro.

Sistemul de tâmplarie din aluminiu dezvoltat de Alusystem completează nivelul de calitate al proiectului prin eficienţa energetică asigurată, durabilitate şi design, contribuind la atingerea obiectivelor unei dezvoltări sustenabile, cu impact redus asupra mediului. Produsul îndeplineşte standardele europene de calitate, precum şi cele mai înalte criterii de permeabilitate la aer şi vânt, astfel prevenind pierderile energetice.

“Colaborarea cu Art City ne permite să demonstrăm că sistemul de tâmplărie oferit de Alusystem este extrem de atractiv și competitiv pentru piața rezidențială. Este un produs care integrează tehnologiile inovatoare în domeniu cu know how-ul și experiența tehnică acumulate de companie în zeci de ani de execuție și leadership în zona office. În plus, vine cu un preț extrem de bun care permite cât mai multor dezvoltatori să beneficieze de calitatea unei tâmplării de aluminiu la costuri extrem de avantajoase. Ne apropiem de atingerea targetului de vânzări de 1 milion de euro estimat pentru primul an de activitate”, a declarat Răzvan Popa, Director Executiv Alusystem.

Noua tâmplărie din aluminiu Alusystem a fost customizată cu o culoare specială, ce conferă o experiență senzorială premium utilizatorului, structura profilului urmărind noul trend global rezidențial minimalist. În același timp, oferim clientului final posibilitatea de a merge cu customizarea și mai departe, putând opta pentru o formă și o volumetrie personalizată, în funcție de arhitectura preferată”, a completat Valentin Iancu, Director Tehnic Alusystem.