Alusystem este unul dintre cei mai mari antreprenori de specialitate din România în proiectarea și execuția fațadelor, pereților cortină,  pentru construcții civile și industriale executate la nivel de înaltă calitate.

Compania a fost înființată în 2003 iar până în prezent a avut o evoluție dinamică, obținând astfel, un bun renume pe piaţa românească; După cifra de afaceri anuală Alusystem este lider de piață.

Având o echipa tânără de management și un personal de specialitate de înalt profesionalism, compania și-a diversificat foarte repede activitățile sale legate din domeniul construcțiilor fiind bine integrată nevoilor pieței.

Misiunea companiei noastre este de a proiecta și a construi lucrări arhitecturale inovatoare și avangardiste.

Scopul final al Alusystem este de a oferi soluții de proiectare și construcție care să răspundă nevoilor celor mai variate ale clienților noștrii, colaborând îndeaproape cu arhitecții și designerii din cea mai incipientă etapă de planificare a proiectului.

Furnizarea de servicii de înaltă calitate pentru architect, designer și pentru client este valoarea definitorie a filosofiei noastre, tot ceea ce facem este orientat, prin urmare, spre satisfacția și calitatea clienților, printr-o inovare continuă.

Abilitatea de a planifica și organiza chiar și cele mai complexe lucrări și controalele de calitate existente la fiecare pas, ne ajută să maximizăm eficiența fiecărui proiect.