Alusystem, parte a grupului Bog’Art, este unul dintre cei mai mari antreprenori de specialitate din România în proiectarea și execuția fațadelor și pereților cortină pentru construcții civile și industriale executate la un nivel de înaltă calitate.

Compania a fost înființată în 2003, iar până în prezent a avut o evoluție dinamică, obținând astfel, un bun renume pe piaţa din România. După cifra de afaceri anuală, Alusystem este lider de piață.

Având o echipă tânără de management și un personal de specialitate de înalt profesionalism, compania și-a diversificat foarte repede activitățile sale legate din domeniul construcțiilor, fiind bine integrată nevoilor pieței.

Misiunea Alusystem este de a proiecta și a construi lucrări arhitecturale inovatoare și avangardiste.

Scopul final al Alusystem este de a oferi soluții de proiectare și construcție care să răspundă nevoilor celor mai variate ale clienților noștri, colaborând îndeaproape cu arhitecții și designerii din cea mai incipientă etapă de planificare a proiectului.

Furnizarea de servicii de înaltă calitate pentru architect, designer și pentru client este valoarea definitorie a filosofiei noastre, tot ceea ce facem este orientat, prin urmare, spre satisfacția și calitatea clienților printr-o inovare continuă.

Abilitatea de a planifica și organiza chiar și cele mai complexe lucrări și controalele de calitate existente la fiecare pas ne ajută să maximizăm eficiența fiecărui proiect.